Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Service / Montaj Aer Condiționat în Iași

Cauți service aer condiționat sau servicii de montaj pentru aparate de aer condiționat în Iași? Ai ajuns în locul potrivit. Rotherm Grup este o firmă de instalații termice specializată, cu o experiență de peste 20 de ani. Aria noastră de expertiză cuprinde tot ceea ce ține de montarea și revizia instalațiilor termice și de climatizare, fie rezidențiale sau industriale.

Costul serviciilor de montaj aer condiționat în Iași este de 800 lei pentru aparatele de aer condiționat achiziționate de la Rotherm Grup și de 1000 lei pentru montarea aparatelor AC achiziționate de clienți din alte magazine.

Concret, echipa de ingineri și tehnicieni pe care Rotherm Grup v-o pune la dispoziție, vă poate consilia cu privire la alegerea celui mai potrivit aparat de aer condiționat pentru dumneavoastră, precum și cu partea de servicii de montaj aer condiționat în Iași.

Deasemenea, realizăm igienizări cu substanțe BIOCIDE în Iași, pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat, la sediul clientului. Înainte de prima utilizare a aparatului de aer conditionat, producătorii recomandă ca o firma autorizată să execute o igienizare a aparatului, o verificare a parametrilor de funcționare, precum si cantitatea de freon existentă în aparat. În acest fel, preîntâmpinați neplăcerile cauzate de un aparat de aer condiționat care nu funcționează în parametri.

Vă stăm la dispoziție pentru servicii montaj aer condiționat în Iași la tel. 0745 086 450 , e-mail: office@rotherm.ro sau pe pagina noastră de Facebook.

Ce presupun serviciile de montaj aer condiționat în Iași?

După ce v-ați asigurat că ați ales aparatul de aer condiționat potrivit pentru locuința sau încăperea unde doriți să îl montați, trebuie să aveți în vedere contactarea unei echipe de încredere, pentru a vă asigura că aparatul va funcționa la capacitate maximă și fără riscul de a se defecta, din cauza unei instalări greșite.

Pe scurt, atunci când se face montajul unui aparat de aer condiționat trebuie să se aibă în vedere:

 • încăperea și înălțimea la care va fi instalată unitatea internă
 • instalarea furtunului de evacuare
 • montarea unității externe conform cu indicațiile firmei producătoare și a planulului clădirii (sunt clădiri unde montarea unității externe trebuie făcută în anumite condiții și locuri – o firmă specializată vă poate ajuta să faceți montarea așa cum trebuie, respectând atât indicațiile producătorului cât și pe cele ale constructorului)
 • lungimea kitului de instalare, care trebuie să fie cuprins între anumite limite minime și maxime, în funcție de tipul aerului condiționat, astfel încât funcționarea aparatului să fie optimă

Nu în ultimul rând, echipa care montează aparatul trebuie să se asigure că acesta funcționează așa cum trebuie, după ce a fost instalat. Ca în cazul oricărui echipament, o instalare defectuoasă a aparatului reprezintă un risc.

De aceea, asigurați-vă că lucrați doar cu echipe de instalatori care au toate certificările necesare, așa cum este Rotherm Grup.

O parte din aparatele de aer condiționat recomandate de noi:

Vă stăm la dispoziție pentru servicii montaj aer condiționat în Iași la tel. 0745 086 450 , e-mail: office@rotherm.ro sau pe pagina noastră de Facebook.

  Numele tău (obligatoriu)

  Județ (obligatoriu)

  Localitate (obligatoriu)

  Emailul tău (obligatoriu)

  Telefon

  Mesajul tău

   

   

  Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

  Despre Rotherm Grup

  Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

  Certificari

  Informatii contact

  SC ROTHERM GRUP SRL
  Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
  CUI: RO 13499191
  Registrul comertului: J 22/825/2000
  Punct de lucru Iași: 0745 086 450
  Punct de lucru București: 0723 285 564
  Site: www.rotherm.ro
  Email: office@rotherm.ro
  Service: razvan.pencu@rotherm.ro
  Comercial și Montaj: 0745086450