Comercial+Montaj: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Garanție și post-garanție

Garanție și post-garanție:

CONDITII GENERALE:

Garanția produsului cumpărat din magazinul online al Rotherm Grup este oferită pentru toată gama de produse comercializate, în următoarele condiții:

  • Garanția decurge de la data punerii în funcțiune (PIF). Punerea în funcțiune a echipamentului se va realiza în mod OBLIGATORIU cu o societate autorizată ISCIR, cu respectarea normelor și prescripțiilor tehnice în vigoare.

  • Montajul echipamentului achiziționat trebuie să fie realizat de o firmă autorizată ISCIR cu respectarea normativelor tehnice în vigoare. Societatea autorizată de service verifică conformitatea instalațiilor existente.

  • Prezentul certificat de garanție confirmă calitatea produselor și se limitează numai asupra defectelor de material sau execuție datorate producătorului.

  • Autorizarea de funcționare a echipamentelor conform legislației românești nu face obiectul garanției, această activitate fiind tarifată direct către Beneficiar de către societatea de service.


SUNT EXCLUSE DIN GARANȚIE produsele și părțile acestora avariate din cauze independente de producător, respectiv:

a)   la transport sau dacă depozitarea echipamentului de către client nu se face în spațiu închis, ferit de acțiunea agenților atmosferici (temperaturi foarte scăzute sau ridicate, umiditate ridicată, contact cu razele soarelui, vânt, ploaie, praf).

b)   Ca urmare a intervenției utilizatorului sau a personalului neautorizat asupra reglajelor și modului de funcționare a echipamentului, sau a utilizării neconforme cu instrucțiunile de exploatare a acestuia.

c)   Pentru echipamente termice, de ventilare și de condiționare a aerului: Instalația electrică la care se racordează cazanul trebuie să fie corespunzătoare și să asigure tensiunea de 230V/50Hz. C.A. +-5% și racordare la priza de pământ.

d)   Incorecta tratare a apei de alimentare/umplere/adaos; Se recomandă o duritate totală a apei mai mică de 0,05 mval/dm și un PH între 7 și 25 gr. C.

e)   Coroziunea datorată condensului;

f)    Utilizarea altor combustibili decât cei precizați în instrucțiunile de utilizare a echipamentului sau utilizarea de combustibili cu caracteristici diferite de cele precizate în normativele în vigoare;

g)   Nerespectarea instrucțiunilor de exploatare sau utilizarea echipamentului în alte scopuri decât cele cărora a fost destinat;

h)   Exploatarea incorectă având drept rezultat înghețarea apei în instalație, lipsa combustibilului, crearea de șocuri termice prin introducerea de apa rece de adaos în instalație, tirajul necorespunzător al sistemului de evacuare a gazelor arse;

i)    Utilizarea de piese de schimb de la alți producători, neavizați de către ROTHERM GRUP.

j)    Componentele supuse unui proces de uzură normală de funcționare (anozi, garnituri, dispozitive de acționare, becuri, etc);

k)   Orice altă cauză neimputabilă firmei producătoare.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Comercial: 0745 086 450
Service (urgențe): 0736 382 138/ 0730 591 356 / 0730 591 352
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450