Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Service centrale termice și revizii periodice în Iași

Rotherm Grup este o firmă specializată care oferă, printre altele, service centrale termice și revizii pe raza judetului Iasi, având o experiență de peste 20 de ani. În tot acest timp, am instalat peste 6800 de centrale termice murale și ne-am ocupat de revizia a multora dintre ele.

Ce înseamnă servicii de instalare centrale termice?

Dacă vorbim despre o locuință în care se instalează pentru prima oară o centrală termică, atunci procesul poate dura mai mult și presupune și unele costuri suplimentare, întrucât trebuie făcute demersurile de dembrașare de la sistemul public, montarea instalației de gaz și încălzire (țeava de gaz, radiatoare, robineți ș.a.m.d.).

În general, costurile de instalare propriu-zisă a centralei termice sunt stabilite în funcție de schița locuinței/spațiului în care se dorește montarea.
Rotherm Grup oferă PIF (punere în funcțiune) gratuită, pentru clienții din Iași și București, la achiziționarea uneia dintre centralele termice comercializate de firma noastră.

Vă stăm la dispoziție pentru servicii de instalare centrale termice și revizii periodice la tel. 0745 086 450, e-mail: office@rotherm.ro sau pe pagina noastră de facebook ori pe cea de contact.

Ce etape sunt parcurse la punerea în funcțiune a centralei termice?

PIF poate fi făcută doar de persoane sau firme autorizate I.S.C.I.R – Rotherm Grup dispune de absolut toate autorizațiile necesare – și trebuie parcurse câteva stadii:
1. alimentarea centralei cu combustibil;
2. verificarea sistemelor de protecție și reglare; a circuitelor de combustibil (să fie etanșe);
3. reglarea tuturor parametrilor cazanului
4. pornirea aparatului pentru a face reglajele necesare, atunci când centrala este deja concetată la sistem, pentru a se asigura funcționalitatea ei optimă;
5. verificarea arderii, în condițiile în care centrala funcționează în parametrii normali; măsurarea parametrilor și înregistrarea lor;
6. instruirea utilizatorului final cu privire la modul de funcționare a centralei, dificultăți ce pot apărea, obligativitatea lui de a sesiza orice neregulă de funcționare etc.;
7. semnarea actelor de primire, raporturilor și verificărilor efectuate etc.

Ce înseamnă revizia la centrala termică?
Orice utilizator de centrale termice are obligația ca, la o anumită perioadă de timp (2 ani), să facă revizia aparatului cu o firmă autorizată. Revizia este, practic, mentenanța centralei termice, pentru a vă asigura că totul funcționează în parametri normali și totul decurge în siguranță.
Sunt câteva etape pe care revizia/mentenanța centralei termice le presupune:
– verificarea aparatului în sine
– verificarea instalației
– corectarea eventualelor deficiențe de funcționare
– prevenirea eventualelor defecțiuni

Vă stăm la dispoziție pentru servicii de instalare centrale termice și revizii periodice la tel. 0745 086 450, e-mail: office@rotherm.ro sau pe pagina noastră de facebook ori pe cea de contact.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450