Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Despre noi

În România se construiește și se renovează din ce în ce mai mult. Datele statistice cresc de la un an la altul și ele se reflectă atât în domeniul rezidențial, cât și în cel nerezidențial. Case și apartamente de locuit, dar și clădiri de birouri, laboratoare, hale industriale, spații comerciale, depozite – toate aceste construcții au nevoie de furnizori de încredere, care oferă servicii de calitate, pentru a-și deservi scopul.

Produse și servicii de înaltă calitate

De peste 20 de ani, Rotherm Grup transformă case în cămine și simple clădiri în locuri în care profesioniștii își desfășoară cu succes activitatea.

Compania noastră pune la dispoziția clienților săi echipamente termice pentru încălzirea și climatizarea spațiilor, echipamente pentru tratarea apei și aerului și execută instalații termice, sanitare, de climatizare, ventilare si de gaz.

Suntem societate autorizată de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) pentru a proiecta și executa instalații de utilizare a gazelor naturale cu presiune medie, redusă și joasă.

De asemenea, deținem autorizație emisă de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) pentru a executa instalații de prevenire și stingere a incendiilor și pentru proiectarea și execuția instalațiilor de ventilare pentru evacuarea fumului și gazelor fierbinți.

Pe lângă produsele de înaltă calitate, Rotherm Grup deține experiența și expertiza necesare pentru montarea, întreținerea și repararea acestor echipamente.

Managementul calității și furnizori consacrați

Calitatea superioară primează pentru Rotherm Grup și, de aceea, am implementat sistemul de management al calității care îndeplinește cerințele standardului SR EN ISO 9001:2008 și 14001 pentru următoarele domenii de activitate: instalarea mașinilor și echipamentelor industriale, lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat, alte lucrări de instalații pentru construcții, activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

La rândul lor, furnizorii trebuie să se ridice la înălțimea standardelor noastre, iar produsele pe care aceștia ni le pun la dispoziție au de aceleași certificări.

Realizări cu care ne mândrim

În cei peste 20 de ani de activitate, echipa Rotherm Grup a realizat furnizarea, montarea și punerea în funcțiune pentru:

  • Peste 6800 centrale termice murale;
  • 850 cazane cu putere cuprinsă între 50 și 2000 kw;
  • Aparate consumatoare de combustibil lichid sau gazos;
  • Cazane de putere medie pentru producerea aburului;
  • Recipiente sub presiune cu capacitate maximă de 5000 litri;
  • Agregate apă răcită;
  • Instalații de tratare a aerului;
  • „Camere curate” pentru blocuri operatorii spitale și pentru laboratoare.

MISIUNEA ROTHERM GRUP

Misiunea noastră este să fim parte a unei comunități sustenabile și prospere și să întâmpinăm nevoia de confort și siguranță a clienților nostri. Dorim să asigurăm, în permanență, soluții tehnice optime și echipamente, oferind cel mai bun raport calitate-preț.

VIZIUNEA

Viziunea noastră este să fim alegerea locală preferată în asigurarea confortului termic pentru clienții, angajații și partenerii noștri.

VALORI

RESPECT – Ne respectăm unii pe alții și ne respectăm în același mod clienții și partenerii. Credem că, pentru orice problemă, oricât de grea ar fi, putem găsi împreună o rezolvare.

CONTINUITATE – Dorim să menținem și să îmbunătățim permanent linia de business inițiată în anul 2000, prin implicarea în proiecte locale și naționale, împreună cu clienții și partenerii noștri, prin eforturi susținute, materializate prin credibilitate și durabilitate.

SERIOZITATE – Apartenența la piața locală de instalații termice, climatizare, ventilare și de gaz, încă din anul 2000, și întreg portofoliul de lucrări derulate în mod profesionist și cu referințele cele mai bune ne recomandă ca fiind specialiști de top. Personalul nostru întotdeauna își respectă cuvântul dat.

ÎNVĂȚARE – Credem cu tărie că perfecționarea continuă este una dintre cheile succesului. Învățăm unii de la alții, suntem receptivi la sugestii și acceptăm orice idee constructivă sau soluție favorabilă pentru clienți și parteneri.

SIMPLITATE – Suntem de părere că soluțiile oferite clar, la obiect, ușor asimilabile de către client și parteneri, sunt întotdeauna cele mai bune. Studiem variantele alternative împreună cu beneficiarii, iar decizia finală este stabilită de comun acord.

APARTENENȚĂ – Ne place să facem ca fiecare persoană care ne calcă pragul să se simtă acasă: dacă afară e frig, îi oferim o atmosferă caldă, dacă afară e cald, îl învăluim în aer răcoros. Climatul familiar și prietenos, dublat de calitatea umană, aduc mereu aproape prietenii ROTHERM GRUP.

TRANSPARENȚĂ – un business adevărat, serios, se clădește întotdeauna pe relații și acțiuni transparente. Clienții și partenerii noștri vor fi întotdeauna informați corect și cu precizie, cu privire la orice lucru pe care doresc să îl cunoască și la activitatea pe care o desfășurăm.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450