Comercial+Montaj: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138
0

Niciun produs în coș.

Servicii de instalare: un instalator bun face diferența

Ai nevoie de servicii de instalare pentru că te-ai decis că e momentul să îți îmbunătățești nivelul de trai și să îți pui o centrală sau să o schimbi pe aia veche, ori poate un aer condiționat, calorifere noi etc. Ai economisit banii, ai căutat cei mai buni furnizori de pe piață ai cumpărat produsele și acum… cine le instalează?

servicii de instalare
servicii de instalare

Găsirea unui instalator de încredere este primordială întrucât e vorba  de siguranța ta și a familiei tale. Cel mai sigur este să apelezi la o firmă care se ocupă cu instalațiile și care are toate autorizațiile la zi. O astfel de firmă te poate ghida și în alegerea produselor potrivite nevoilor tale și ți le poate și furniza. Astfel câștigi mult timp pe care altfel l-ai pierde prin diverse magazine mai mult sau mai puțin specializate în domeniul instalațiilor.
Dacă totuși optezi pentru un instalator, asigură-te că are autorizație ISCIR și caută recenzii printre oamenii care au colaborat cu el.

În altă ordine de idei, iată cam ce trebuie să urmărești când angajezi un instalator:

– să aibă cursuri de calificare în domeniu

– să aibă un minimum de experiență în domeniu (întrebați de cât timp lucrează și cam câte proiecte a avut de-a lungul timpului)

– să aibă recenzii pozitive de la alți oameni care au colaborat cu el

– căutați mai mulți instalatori/firme, ca să vă asigurați că luați cea mai bună decizie: siguranță – costuri – calitate. În fond, pentru o anumită perioadă de timp sunteți în rolul unui angajator, deci trebuie să luați câteva interviuri pentru a alege candidatul ideal.

– interesați-vă dacă oferă o anumită garanție pentru lucrare

– fiți siguri că are toate autorizațiile necesare la zi

Poate costurile unui instalator cu experiență și bun pe domeniu sunt mai ridicate, însă gândește în perspectivă: nu e o investiție pe care să o faci des și e important ca aceste servicii de instalare să aibă o fiabilitate cât mai mare.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Pentru alte lămuriri, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

 

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele de climatizare achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Comercial: 0745 086 450
Service (urgențe): 0736 382 138/ 0730 591 356 / 0730 591 352
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450