Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Termostat wireless: casa ta te va întampina mereu cu căldură, fără a face risipă de energie

Termostatul de ambient nu mai e un simplu dispozitiv. Pe piață, găsești în ziua de azi termostat cu fir, termostat wireless, programabil sau neprogramabil. De asemenea, poți opta și pentru termostate care pot fi controlate prin intermediul telefonului mobil, astfel încât să ai întotdeauna controlul asupra temperaturii din locuință sau birou.

În condițiile în care se discută din ce în ce mai mult despre necesitatea de a face economii la energie și căldură, un termostat wireless îți poate fi de mare ajutor în acest sens, întrucât îți oferă un control mai bun asupra temperaturii ambientale.

termostat wireless
Termostat wireless programabil DG19 RF Wifi White

Modele de termostate wireless

De exemplu, modelul DG19 RF este un termostat wireless programabil, de la Division Gas, care are și funcția de „Fereastră deschisă”, care va permite termostatului tău să oprească imediat încălzirea când temperatura ambientală scade brusc (cu mai mult de 4.5°C în ultimele 4 minute). De asemenea, atunci când te întorci acasă de la muncă, vei găsesi întotdeauna temperatura dorită, fără să aștepți, datorită recuperării inteligente, DG19 RF o să știe cu cât timp înainte trebuie să pornească încălzirea casei.

Un alt model de termostat wireless foarte ușor de utiliat și care oferă numeroase beneficii este și cel de la Homplex – NX1 Graphite Gray, pe care îl poți controla de oriunde, în timpul vacanței, de la birou sau la finalul antrenamentului la sala de fitness, având acces în timp real la informații despre temperatură, umiditate și flexibilitatea de a crea programe de încălzire complexe. Homplex NX1 este prevăzut cu un senzor de umiditate care completează informațiile disponibile despre ambient.

termostat wireless
Termostat Wireless Homplex, culoare gri

Centre de comandă și termostat wireless pentru încălzirea în pardoseală

Dacă ai o locuință cu încălzire în pardoseală sau intenționeză să îți instalezi un astfel de sistem de încălzire, în oferta noastră găsești și un centru de comandă (SCU209DE) care poate controla până la 8 zone cu ajutorul unor termostate fără fir (wireless). De asemenea, poate fi configurat să controleze centrala și pompa de recirculare. SCU209DE poate comunica cu termostatele fără fir pe o rază de până la 100 metri, în special în câmp deschis. Astfel, te poți bucura de eficiența dispozitivelor tale, chiar și atunci când unul dintre termostate se află în cea mai îndepărtată cameră din locuință.

Unul dintre termostatele care funcționeză cu centrul de comandă este DG920 DF. Acest model este un termostat wireless (fără fir) cu display luminat și cu patru moduri de lucru – ”Programat”, ”Manual”, ”Vacanță” și ”Plecat”. Termostatul DG920 DF este compatibil cu senzoriI NTC de temperatură pentru pardoseală – schimbă doar sensibilitatea din meniul de configurare, fără alte cheltuieli. Datorită protecției la îngheț, instalația din casa ta va fi protejată chiar și în cele mai geroase zile de iarnă.

 

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450