Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Termostat de ambient: confort și economie

Alegerea unui termostat de ambient nu ar trebui să impună multe probleme, însă tehnologia a avansat atât de mult încât astăzi nu mai alegem un termostat doar pentru funcțiile sale de bază (menținerea stabilă a temperaturii), ci având în vedere și alte aspecte. Despre toate acestea vom discuta în cele ce urmează.

Termostat de ambient: confort și economie
Termostat de ambient: confort și economie

Ca idee, un termostat de ambient este un dispozitiv care se conectează la centrala termică și care permite reglarea temperaturii ambientale, în funcție de necesități și confort. Spre exemplu, dacă doriți ca temperatura ambientală să fie de 20.5 grade celsius, setați termostatul la această temperatură și el va controla centrala termică astfel încât această să se oprească sau să pornească ori de câte ori în cameră temperatura este sub sau peste cea setată.

Tot termostatul vă permite setarea temperaturii în funcție de perioadă: zi sau noapte. De exemplu uteți seta o temperatură de 19 grade pe timpul zilei și una de 20 de grade pe timpul nopții.

Un termostat de ambient vă permite și menținerea unei temperaturi stabile, de exemplu de 15 grade celsius, atunci când sunteți plecați în vacanță sau nu folosiți locuința pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

Așa cum spuneam la începutul articolului, astăzi termostaul de ambient nu mai e un simplu dispozitiv. Găsiți pe piață termistate de ambient cu fir, wireless, programabile sau neprogramabile. Găsiți, de asemenea, termostate care pot fi controlate prin intermediul telefonului mobil, astfel încât să aveți întotdeauna controlul asupra temperaturii din locuința dumneavoastră.

Termostatele cu fir, neprogramabile sunt cele care au caracteristicile de bază ale dispozitivului și anume menținerea temperaturii optime în casă. Prețurile sunt accesibile oricărui consumator și sunt o investiție necesară oricărei locuințe cu centrală termică proprie, pentru a putea face economie și pentru a vă bucura de un confort sporti în propria casă.

Pe măsură ce carateristicile tehnice ale termostatelor devin mai complexe, vom discuta, desigur, despre produse mai scumpe, dar care îți oferă posibilitatea unui control mai bun. Cele wireless și programabile, de exemplu, permit amplasarea dispozitivului în orice cameră doriți și vă oferă posibilitatea programării temperaturilor pe perioade determinate de timp (de exemplu pe câte o săptămână). Printre cele mai scumpe sunt cronostermostatele, operabile și cu ajutorul telefoanelor mobile prin instalarea unui program. Sunt utile mai ales celor care călătoresc mult și pot să-și programeze temperatura ambientală în funcție de mobilitatea lor. Sunt, desigur, ideale și celor pasionați de tehnologie și care își doresc case hi-tech.

Pentru doritori, noi vă punem la dispoziție termostate de ambient Ferroli, termostate de ambient Division Gas și termostate de ambient Computherm. Vizitați pagina noastră dedicată aici.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Pentru alte lămuriri, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450