Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Servicii montaj centrală termică

Dacă ești în căutarea unor servicii de montaj centrală termică în Iași sau București, atunci trebuie să știi că Rotherm Grup, firmă de instalații termice, cu o experiență de peste 20 de ani, îți pune la dispoziție echipa tehnică de care ai nevoie.

În fiecare zi facem cunoștință cu cei care, alegându-ne pe noi, aleg confortul, siguranța și cel mai bun raport calitate-preț. Ne place să îi ascultăm și să le oferim tot suportul necesar. De aceea, de-a lungul anilor de activitate, am adăugat în permanență servicii noi, menite să vină în întâmpinarea clienților noștri.

Montaj centrală termică – alege Rotherm Grup

La Rotherm Grup,  personalul este specializat prin cursuri de formare și atestare și oferă service autorizat ISCIR, ISU, ANRE, AGFR pentru echipamente de uz industrial și rezidential. Vă punem la dispoziție numeroase servicii, printre care:

 • montare, punere în funcțiune, reparare și întreținere a instalațiilor de ardere și a instalațiilor de automatizare pentru cazane, sisteme de automatizare pentru centrale termice;
 • verificări tehnice în utilizare – aparate consumatoare de combustibil și cazane de apă caldă cu P< 400 kw;
 • instalare, montare, reparare – cazane de apă caldă cu P> 400 kw, Pmax = 4380 kw.

De asemenea, dacă nu știi ce centrală termică ți se potrivește, sau cazan pe combustibil solid, atunci trebuie să știi că noi îți oferim consultațnă gratuită în alegerea celui mai bun aparat. Mai mult decât atât, îl poți comanda direct de la noi, fie online, fie la sediul nostru din Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, ori în Showroomul din București, Str. Sergent I. Rotaru nr. 1, Sector 3.

Realizări cu care ne mândrim

În cei peste 20 de ani de activitate, echipa Rotherm Grup a realizat furnizarea, montarea și punerea în funcțiune pentru:

 • Peste 6800 centrale termice murale;
 • 850 cazane cu putere cuprinsă între 50 și 2000 kw;
 • Aparate consumatoare de combustibil lichid sau gazos;
 • Cazane de putere medie pentru producerea aburului;
 • Recipiente sub presiune cu capacitate maximă de 5000 litri;
 • Agregate apă răcită;
 • Instalații de tratare a aerului;
 • „Camere curate” pentru blocuri operatorii spitale și pentru laboratoare.

Ce trebuie să știți?

Dacă vorbim despre o locuință în care se instalează pentru prima oară o centrală termică, atunci procesul poate dura mai mult și presupune și unele costuri suplimentare, întrucât trebuie făcute demersurile de dembrașare de la sistemul public, montarea instalației de gaz și încălzire (țeava de gaz, radiatoare, robineți ș.a.m.d.).

În general, costurile de instalare propriu-zisă a centralei termice sunt stabilite în funcție de schița locuinței/spațiului în care se dorește montarea.
Rotherm Grup oferă PIF (punere în funcțiune) gratuită, pentru clienții din Iași și București, la achiziționarea uneia dintre centralele termice comercializate de firma noastră. PIF poate fi făcută doar de persoane sau firme autorizate I.S.C.I.R – Rotherm Grup dispune de absolut toate autorizațiile necesare. Citiți mai multe aici.

Vă stăm la dispoziție pentru servicii de instalare centrale termice și revizii periodice la tel. 0745 086 450 , e-mail: office@rotherm.ro sau pe pagina noastră de facebook ori pe cea de contact.

 

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450