Comercial+Montaj: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138
0

Niciun produs în coș.

Servicii montaj aer condiționat Iași, Rotherm Grup

Cauți servicii montaj aer condiționat Iași? Ai ajuns în locul potrivit. În curând vine vara cu alaiul ei de flori, dar și cu temperaturi dogoritoare. Este un moment potrivit să te gândești la achiziționarea unui aparat de aer condiționat, dar și la firma care urmează să ți-l monteze.

Din fericire, Rotherm Grup vă poate ajuta și în privința achiziționării unui aparat (oferim și consultanță, pentru a fi siguri că faceți alegerea cea mai bună), dar și pe partea de servicii montaj aer condiționat.

Servicii montaj aer condiționat Iași

Aerul condiționat este o investiție perfectă în orice casă, chiar și pe timpul iernii, întrucât acesta are și funcție de încălzire. Așadar, când se întâmplă să fie nevoie de încălzirea rapidă a încăperii, AC-ul se va dovedi extrem de util.

Un aspect de care trebuie să se țină cont este alegerea unui aer condiționat potrivit pentru suprafața casei/biroului unde va fi montat. Despre acest lucru am scris mai multe detalii aici.

În linii generale, într-un spațiu mic, de maximum 25-30 mp, va face față un aparat de aer condiționat de 9000 BTU. Cel de 18000  sau 24000 BTU este recomandat spațiilor mai mari, între 40-70 mp, și mai înalte de 3 m.

Atunci când te-ai hotărât asupra unui produs, nu ezita să ceri înainte toate lămuririle unei echipe de experți. Pe lângă achiziționarea aparatului de aer condiționat potrivit, trebuie să te gândești și la aspectele legate de poziționarea lui, dimensiunea kitului de evacuare etc.

O dată ales aparatul ideal pentru tine, e cazul să te interesezi de montaj. Întotdeauna alege să lucrezi cu profesioniști, pentru a te asigura că totul va funcționa așa cum trebuie și că nu te expui niciun pericol cauzat de o greșeală tehnică pe care un personal neautorizat/necalificat ar putea-o face.

De ce să alegi Rotherm Grup pentru servicii montaj aer condiționat Iași?

În fiecare zi facem cunoștință cu cei care, alegându-ne pe noi, aleg confortul, siguranța și cel mai bun raport calitate-preț. Ne place să îi ascultăm și să le oferim tot suportul necesar. De aceea, de-a lungul celor 19 ani de existență, am adăugat în permanență servicii noi, menite să vină în întâmpinarea clienților noștri.

Rotherm Grup oferă, prin personalul specializat prin cursuri de formare și atestare, service autorizat ISCIR, ISU, ANRE, AGFR pentru echipamente de uz industrial și rezidential.

Instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat

  • Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer conditionat;
  • Consultanță în alegerea soluțiilor tehnice optime și a echipamentelor, în funcție de necesitățile clientului;
  • Asistență tehnică calificată la montaj sau chiar montajul echipamentelor rezidențiale sau industriale cu echipe proprii, specializate;
  • Comerț cu ridicata al echipamentelor și furniturilor de fierărie pentru instalații sanitare și de încălzire, precum și activități de inginerie legate de acestea.

Pentru a fi la curent cu noutățile, serviciile și produsele noastre, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

 CONTACT:

Comercial: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138 

Email: office@rotherm.ro

 

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele de climatizare achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Comercial: 0745 086 450
Service (urgențe): 0736 382 138/ 0730 591 356 / 0730 591 352
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450