Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Revizii centrale termice Iași – Rotherm Grup

Ești în căutarea unei firme care să facă revizii centrale termice Iași? Ai ajuns unde trebuie. Cu peste 20 de ani experiență în industria instalațiilor termice, Rotherm Grup vă pune la dispoziție echipe de tehnicieni-specialiști, cu experiență, care se vor asigura că totul decurge așa cum trebuie.

Ce înseamnă revizia la centrala termică?

Orice utilizator de centrale termice are obligația ca, la o anumită perioadă de timp (2 ani), să facă revizia aparatului cu o firmă autorizată. Revizia este, practic, mentenanța centralei termice, pentru a vă asigura că totul funcționează în parametri normali și totul decurge în siguranță.
Sunt câteva etape pe care revizia/mentenanța centralei termice le presupune:
– verificarea aparatului în sine
– verificarea instalației
– corectarea eventualelor deficiențe de funcționare
– prevenirea eventualelor defecțiuni

O iarnă fără griji, o casă sigură

Nu amânați să faceți reviziile recomandate. Toate sunt pentru siguranța și confortul dumneavoastră. În afara de faptul că puteți rămâne fără căldură în plină iarnă, se pot întâmpla accidente mult mai grave, care vă pot pune în pericol.

Vă stăm la dispoziție pentru servicii de instalare centrale termice și revizii periodice la tel. 0745086450, e-mail: office@rotherm.ro sau pe pagina noastră de facebook ori pe cea de contact.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450