Comercial+Montaj: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138
0

Niciun produs în coș.

Reparații centrale termice

Rotherm Grup oferă, prin personalul specializat prin cursuri de formare și atestare, service autorizat ISCIR, ISU, ANRE, AGFR pentru echipamente de uz industrial și rezidential. Vă pune la dispoziție echipe de tehnicieni-specialiști, cu experiență, care se vor asigura că totul decurge așa cum trebuie, atât pentru montaj centrală termică, PIF, cât și pentru lucrări de reparații centrale.

Reparații centrale termice. De ce să alegi Rotherm Grup?

Am instalat peste 6800 de centrale termice murale și ne-am ocupat de revizia a multora dintre ele. De asemenea, în anumite cazuri, am intervenit și pentru repararea echipamentelor de încălzire. Mai mult decât atât, punem la dispozitia beneficiarilor o gama variata de piese de schimb si subansamble pentru centrale termice IMMERGAS, FERROLLI, VIESSMANN.

Reparații centrale termice – cele mai comune probleme și cum se pot rezolva

De-a lungul timpului, centrala ta termică poate da anumite erori și te poate lăsă fără căldură când îți e lumea mai dragă. De multe ori, erorile sau defecțiunile pe care crezi că le are centrala termică se pot rezolva foarte simplu, chiar de către tine. Unele defecțiuni apar din cauza modului în care este folosită centrala, iar altele sunt cauzate de factori externi. Totuși, dacă nu îi poți da de cap, cel mai indicat este să apelezi la un profesionist în domeniu, care te poate ghida sau poate veni la fața locului pentru a rezolva problema.

Probleme de funcționalitate la centrala termică pe gaz

  • centrala nu pornește – de cele mai multe ori această problemă este cauzată de lipsa alimentării cu gaz. Verificați că nu este oprit gazul, apoi resetați centrala;
  • flacăra se aprinde, dar se stinge imediat ori arzătorul nu funcționează: în primul caz este cel mai probabil vorba de presiunea scăzută a gazului; în al doilea caz, pe lângă posibila lipsă a gazului, poate fi defectată valva de gaz sau trebuie curățat electrodul de aprindere;
  • presiunea apei este prea mică sau prea mare (peste 2 bar): dacă în primul caz de cele mai multe ori este vorba despre o cantitate prea mică de apă în instalație, în al doilea caz poate fi vorba despre o defectare a membranei din vasul de expansiune sau a robinetului de încărcare;
  • apa nu se încălzește și caloriferele rămân reci: cel mai probabil este defectat termostatul. Tot o anomalie a termostatului poate provoca și pornirea și închiderea imediată a centralei;
  • pierderile de apă poate indica o defecțiune a supapei de siguranță ori fisuri ale țevilor;
  • zgomote ciudate când centrale funcționează: dacă centrala începă să scoatî zgomote ciudate (șuierături) este posibil să fi pătruns aer în instalație, presiunea apei să nu fie cea potrivită sau să se fi înfundat schimbătorul de căldură.

Pentru a evita aceste neplăceri, ai grijă să faci întotdeauna revizia periodică a centralei termice. Orice utilizator de centrale termice are obligația ca, la o anumită perioadă de timp (2 ani), să facă revizia aparatului cu o firmă autorizată. Revizia este, practic, mentenanța centralei termice, pentru a vă asigura că totul funcționează în parametri normali și totul decurge în siguranță.
Sunt câteva etape pe care revizia/mentenanța centralei termice le presupune:
– verificarea aparatului în sine;
– verificarea instalației;
– corectarea eventualelor deficiențe de funcționare;
– prevenirea eventualelor defecțiuni.

Alte servicii ale Rotherm Grup

Rotherm Grup asigură lucrări de instalații termice și pune la dispoziția clienților săi echipamente termice pentru încălzirea și climatizarea spațiilor, echipamente pentru tratarea apei și aerului și execută instalații sanitare, de climatizare, ventilare si de gaz. În fiecare zi facem cunoștință cu cei care, alegându-ne pe noi, aleg confortul, siguranța și cel mai bun raport calitate-preț. De aceea, de-a lungul celor peste 20 de ani de existență, am adăugat în permanență servicii noi, menite să vină în întâmpinarea clienților noștri. Vă rugăm să consultați toată listă de servicii aici.

Pentru a fi la curent cu noutățile, serviciile și produsele noastre, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

 CONTACT:

Comercial: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138 

Email: office@rotherm.ro

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele de climatizare achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Comercial: 0745 086 450
Service (urgențe): 0736 382 138/ 0730 591 356 / 0730 591 352
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450