Comercial+Montaj: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138
0

Niciun produs în coș.

Panou solar Viessmann, modele Vitosol

Dacă și voi v-ați propus ca din 2021 să vă transformați locuința într-o casă eco, prietenoasă cu natura, dar și cu bugetul familiei, atunci poate e cazul să vă îndreptați atenția spre un panou solar Viessmann, model Vitosol.

Așa cum bine știți, de peste 20 de ani de când transformăm orice casă în acasă, noi lucrăm doar cu cei ai buni furnizori din industria termică.  Viessmann este unul dintre producătorii de încredere, aflați pe piață încă din 1917, pe care vi-i recomandăm pentru locuințele voastre și suntem siguri că veți fi mulțumiți de calitatea produselor lor.

„Noi impulsionăm branșa noastră prin realizările noastre tehnice. Noi am dezvoltat permanent produse și soluții tehnice impresionante care au marcat momente de referință ale tehnicii de incălzire. Noi ne propunem ca și pe viitor să participăm determinant la progresul tehnologic. Viessmann si-a stabilit in mod tradițional ca obiectiv dezvoltarea de tehnologii care să contribuie cat mai mult posibil la protejarea mediului: cu randamente de pană la de 98 % sistemele noastre termice ating limitele tehnologiei actuale. Aceste standarde ridicate de eficiență energetică sunt stabilite si la echipamentele de alimentarea cu energie electrică, tehnica de refrigerare și sistemele moderne de abur. Îmbunătățirea continuă este scopul nostru.” (sursa: viessmann.ro)

Panou solar Viessmann, marca Vitosol

Așa cum bine obserrvați, în gama de produse Rotherm găsiți mai multe tipuri de panou solar Viessmann – Vitosol, reprezintă completarea ideală pentru orice tip de instalație de încălzire. Sunt  o soluție economică din punct de vedere al costurilor de achiziție, al spațiului de amplasare și a consumului de combustibil.

Modelul Vitovolt este un panou fotovoltaic (producere energie electrică). Modulele fotovoltaice Vitovolt 200 sunt disponibile atât în varianta cu celule din siliciu monocristaline, cât și în varianta cu celule policristaline.

Modelele Vitosol din tuburi vidate oferă o instalare deosebit de flexibilă datorită independentei față de poziția de montaj . Acestea sunt adecvate pentru montajul pe fațade, terase, balcoane și acoperișuri, atât pentru aplicații din sectorul rezidențial, cât și cel comercial. Cu un randament solar mult peste medie, Vitosol 300-T este cel mai puternic colector din gama Viessmann. Conținutul de lichid scăzut în colector și decuplarea termică automată asigură fiabilitatea operațională deosebit de ridicată. Astfel, Vitosol 300-T SP3B este recomandat pentru sisteme cu consum redus temporar de căldură (de exemplu în școli).

De ce să alegi un panou solar?

Panourile solare sunt o investiție ecologică întrucât prin folosirea energiei solare puteți face economii considerabile în bugetul familiei. Panourile solare se împart în două categorii: cele fotovoltaice care au ca scop generarea de curent electric și cele termice care produc căldură.

Folosind energia naturală a soarelui, prin instalarea de panouri solare, nu mai depindeți în mod constant de furnizorii de energie electrică și/sau căldură și totodată protejați și mediul înconjurător. Oricum ai privi, instalarea unor astfel de sisteme atrage după sine doar beneficii.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Dacă v-ați hotărât să optați pentru o centrală electrică, luați legătura cu noi prin email la office@rotherm.ro sau la tel. 0745086450, pentru a discuta mai detaliat  care soluție de încălzire este cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră :).

Pentru alte noutăți, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele de climatizare achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Comercial: 0745 086 450
Service (urgențe): 0736 382 138/ 0730 591 356 / 0730 591 352
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450