Comercial+Montaj: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138
0

Niciun produs în coș.

Instant apă caldă, avantajos în orice casă

Pentru a avea mereu apă caldă la dispoziție, investește cu încredere într-un instant apă caldă. Costurile sunt mici, dar avantajele sunt foarte mari, indiferent că vorbim despre o casă în mediul rural, o cabană în vârf de munte.

De ce să alegi un instant apă caldă?

Apa caldă este indispensabilă oricărei locuințe, indiferent că vorbim de un apartament în oraș sau de o casă în mediul rural. Pentru ca această necesitate să fie acoperită, una dintre soluțiile cele mai avantajoase este montarea unui boiler sau a unui instant, care să vă asigure un flux constant de apă caldă. Noi vă propunem câteva modele de instanturi avantajoase, produse de Ferroli, printre care:

ZEFIRO ECO – Încălzitor instant de apă pe G.N. sau G.P.L. este un încălzitor de apă în regim instantaneu pe combustibil gazos, modern și foarte compact. Este dotat cu schimbător de căldură din cupru și arzător atmosferic modulant, răcit cu apă, asigurând o funcționare eficientă, silențioasă și emisii reduse de NOx. Nu necesită conectare la rețeaua electrică 220V, se alimentează cu baterii.

Instant apă caldă electric: robinetul electric ARGO asigură încalzirea apei în mod instantaneu, la o temperatură cuprinsă între 30 și 60 °C, cu posibilitatea reglării apei de la caldă la fierbinte, printr-o simplă rotație a mânerului.

Robinetul electric ARGO asigură încalzirea apei în mod instantaneu, la o temperatură cuprinsă între 30 și 60 °C, cu posibilitatea reglării apei de la caldă la fierbinte, printr-o simplă rotație a mânerului. Poate fi instalat în bucătărie, în baie, în atelier, în bucătăria de vară sau în orice altă încăpere unde este nevoie de apă caldă.

De asemenea, vă invităm să aveți în vedere și tipurile noastre de boilere electrice, de la același producător – Ferroli. În funcție de numărul de utilizatori, puteți opta pentru un boiler cu capacități de la 10, 30, 50 litri până la 100, 120, 150, 200 litri etc. De asemenea, când achiziționați un boiler, gândiți-vă și la spațiul de care dispuneți și locul unde va fi instalat. Și din punctul acesta de vedere găsiți modele care pot fi instalate orizontal, vertical sau deasupra ori sub chiuvetă. Unele modele vin în varianta slim, astfel că ocupă foarte puțin loc în diametru, fără a afecta cantitatea de apă caldă produsă.

Toate produsele noastre din secțiunea „Boilere și instanturi” sunt disponibile doar la cerere.

Înainte de achiziționarea oricărui obiect, asigurați-vă că ați prospectat foarte bine piața și nu ezitați să cereți sfaturile specialiștilor Rotherm Grup, la tel. comercial: 0745 086 450 | service: 0736 382 138 sau pe email: office@rotherm.ro.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Pentru alte lămuriri, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele de climatizare achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Comercial: 0745 086 450
Service (urgențe): 0736 382 138/ 0730 591 356 / 0730 591 352
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450