Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Instalații termice Iași. Rotherm Grup, de peste 20 de ani în serviciul tău

Case și apartamente de locuit, dar și clădiri de birouri, laboratoare, hale industriale, spații comerciale, depozite – toate aceste construcții au nevoie de furnizori de încredere, care oferă servicii de calitate, pentru a-și deservi scopul. De peste 20 de ani, Rotherm Grup asigură lucrări de instalații termice și pune la dispoziția clienților săi echipamente termice pentru încălzirea și climatizarea spațiilor, echipamente pentru tratarea apei și aerului și execută instalații sanitare, de climatizare, ventilare si de gaz.

instalații termice

 

Instalații termice în Iași. Produse de la cei mai buni furnizori, servicii de top

Siguranța și calitatea sunt cele mai importante aspecte de care ținem cont în activitatea noastră. De aceea, toate produsele pe care noi le comercializăm provin de la furnizori de maximă încredere, cu o îndelungată tradiție în domeniul instalațiilor termice, și care își îmbunătățesc constant gama de produse, în funcție de dinamica pieței.

Furnizori centrale termice și cazane pe combustibil solid: Ferroli, Immergas, Viessmann, Protherm, Ariston.

Furnizor cazane abur (de joasă și medie presiune): Viessmann.

Furnizori boilere și instanturi de apă caldă, calorifere: Ferroli, Copa, Vogel&Noot.

Furnizori termostate de ambient: Ferroli, Computherm, Division Gas.

Furnizori panouri solare: Ferroli, Viessmann, Immergas.

Furnizori aer condiționat: Yamato, Gree, Nord Star, Ferroli, Radox, Fujitsu, Hyundai.

Alți furnizori: Samsung, Wilo, Clint, Elbi, Hidrotank.

Toate produsele comercializate de Rotherm, fie prin comandă direct pe site, fie prin cerere de ofertă, sunt disponibile în magazinul nostru online.

Servicii instalații termice: revizii centrale termice, montaj centrale termice, PIF centrale termice, service centrale termice

Ce înseamnă revizia la centrala termică?

Orice utilizator de centrale termice are obligația ca, la o anumită perioadă de timp (2 ani), să facă revizia aparatului cu o firmă autorizată. Revizia este, practic, mentenanța centralei termice, pentru a vă asigura că totul funcționează în parametri normali și totul decurge în siguranță.
Sunt câteva etape pe care revizia/mentenanța centralei termice le presupune:
– verificarea aparatului în sine;
– verificarea instalației;
– corectarea eventualelor deficiențe de funcționare;
– prevenirea eventualelor defecțiuni.

Service centrale termice și PIF

Rotherm Grup oferă PIF (punere în funcțiune) gratuită, pentru clienții din Iași și București, la achiziționarea uneia dintre centralele termice comercializate de firma noastră. Dispunem de toate autorizațiile necesare – și trebuie parcurse câteva stadii, pe care le-am explicat aici.

Montaj centrală termică

La Rotherm Grup, personalul este specializat prin cursuri de formare și atestare și oferă service autorizat ISCIR, ISU, ANRE, AGFR pentru echipamente de uz industrial și rezidential. Vă punem la dispoziție numeroase servicii, printre care:

  • montare, punere în funcțiune, reparare și întreținere a instalațiilor de ardere și a instalațiilor de automatizare pentru cazane, sisteme de automatizare pentru centrale termice;
  • verificări tehnice în utilizare – aparate consumatoare de combustibil și cazane de apă caldă cu P< 400 kw;
  • instalare, montare, reparare – cazane de apă caldă cu P> 400 kw, Pmax = 4380 kw.

Servicii de instalații termice: montaj aparate de aer condiționat și igienizări cu substanțe BIOCIDE

Rotherm Grup vă poate ajuta și în privința achiziționării unui aparat (oferim și consultanță, pentru a fi siguri că faceți alegerea cea mai bună), dar și pe partea de servicii montaj aer condiționat. Atunci când te-ai hotărât asupra unui produs, nu ezita să ceri înainte toate lămuririle unei echipe de experți. Pe lângă achiziționarea aparatului de aer condiționat potrivit, trebuie să te gândești și la aspectele legate de poziționarea lui, dimensiunea kitului de evacuare etc.

De asemenea, realizăm igienizări cu substanțe BIOCIDE în Iași, pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat, la sediul clientului, în cadrul ofertei de service pentru aer condiționat. Înainte de prima utilizare a aparatului de aer conditionat, producătorii recomandă ca o firma autorizată să execute o igienizare a aparatului, o verificare a parametrilor de funcționare, precum si cantitatea de freon existentă în aparat. În acest fel, preîntâmpinați neplăcerile cauzate de un aparat de aer condiționat care nu funcționează în parametri. Datorită igienizării efectuate profesionist, evitați neplăceri precum: mirosul greu pe care îl poate degaja aparatul de aer condiționat, din cauza filtrului suprasaturat; funcționarea îngreunată a aparatului etc.

Alte servicii ale Rotherm Grup

În fiecare zi facem cunoștință cu cei care, alegându-ne pe noi, aleg confortul, siguranța și cel mai bun raport calitate-preț. De aceea, de-a lungul celor peste 20 de ani de existență, am adăugat în permanență servicii noi, menite să vină în întâmpinarea clienților noștri. Vă rugăm să consultați toată listă de servicii aici.

Pentru a fi la curent cu noutățile, serviciile și produsele noastre, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

 CONTACT:

Comercial: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138 

Email: office@rotherm.ro

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450