Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Încălzire mixtă pardoseală și calorifer

Îți renovezi apartamentul/casa și încă nu știi ce soluție de încălzire este cea mai potrivită? Să alegi convenționalele calorifere sau să alegi încălzirea în pardoselă? Care dintre acestea este mai eficientă? În acest caz, poate rîspunsul la dilemele tale este mai simplu: încălzire mixtă pardoseală și calorifer. Noi, cei de la Rotherm Grup, suntem disponibili cu informații, materialele potrivite și cu o echipă de tehnicieni și ingineri, dedicată să te ajute să-ți transformi casa în acasă.

Încălzire mixtă pardoseală și calorifer

Am mai vorbit, pe blog, despre avantajele unui sistem de încălzire în pardoseală. Unul dintre avantajele cele mai importante alte acestui tip de încăzlire este suprafața mare: podeaua, care în acest caz funcținează ca un fel de radiator. Cu alte cuvinte, pe măsură ce se încălzește, începe să degaje căldura peste tot.

Pe de altă parte, într-o casă mai mare, doar încălzirea în pardoseală nu este neapărat cea mai eficientă. De exemplu, pentru o eficiență foarte bună a sistemului de încălzire în pardoseală, este necesar ca materialul podelei să fie din elemente bune conductoare de căldură, precum gresia/marmura etc. Lemnul nu este, în acest caz o soluție ideală, nefiind un bun conducător termic.

Așadar, iată ce vă recomandăm noi:

Soluția de încălzire în pardoselă este eficientă și poate avea costuri mai mici, în timp, datorită faptului că distribuie căldura în mod uniform – suprafața fiind mare (întreaga podea), temperatura utilizată la încălzire este mai mică (față de calorifere), ceea ce înseamnă, în timp, costuri mai mici la întreținere.

Așadar, noi vă sfătuim să optați pentru încălzire mixtă în pardoseală și calorifer, astfel: în încăperi precum bucătăria, living și baie să optați pentru încălzire în pardoseală și să alegeți calorifere în dormitoare, de exemplu. Astfel, spațiile mai mari vor fi încălzite mai bine și mai uniform, cu un randament mai bun, în timp ce pentru dormitoare, caloriferele vă vor oferi un confort la fel de bun, fără a fi necesară instalarea unei podele din alt tip de material (lemnul este mai confortabil în dormitor, spre exemplu; de asemenea, veți putea utiliza și covoare, ceea ce în cazul încălzirii în pardoseală nu se recomandă).

Încălzirea mixtă pardoseală și calorifer presupune și o investiție inițială mai mică, decât în cazul în care ați monta un sistem de încălzire ăn pardoseală în toată casa.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Dacă v-ați hotărât să instalați un sistem de încălzire în pardoseală, luați legătura cu noi prin email la office@rotherm.ro sau la tel. 0745086450, pentru a discuta mai detaliat  care soluție de încălzire este cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră :).

Pentru alte noutăți, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450