Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Află cât de importantă este curățarea aerului condiționat pentru confortul și sănătatea ta

În sezonul cald, cu precădere în perioadele caniculare, aparatul de aer condiționat este prietenul de nădejde al oricărei locuințe. Pentru că, de obicei, în lunile ce preced vara aparatul stă nepornit, este de preferat ca înainte de prima  utilizare să  faci o curățare aparat aer condiționat. Astfel, evitați neplăceri precum: mirosul greu pe care îl poate degaja aparatul de aer condiționat, din cauza filtrului suprasaturat; funcționarea îngreunată a aparatului etc.

curățare aparat aer conditionat

Cum poți fac o curățare aparat aer condiționat ca la carte?

Mirosul neplăcut pe care îl degajă AC-ul la pornire e primul semn că se impun câteva măsuri de igienizare a filtrului de aer și a unității interioare. Dacă săriți peste curățarea aparatului, riscați să vă îmbolnăviți de o serie de afecțiuni respiratorii. În mod normal, un aparat de aer condiționat ajută la purificarea aerului, dar sunt necesare câteva măsuri minime de igienizare pentru a te bucura de toate avantajele AC-ului tău.

Etape curățare aparat aer condiționat – unitatea interioară

  • decuplează aparatul de aer condiționat de la sursa de curent;
  • începe cu unitatea interioară, pe care să o ștergi cu o lavetă și soluție specială pentru curățarea AC-ului;
  • scoate masca, aspiră praful de pe ea, apoi curăț-o cu laveta și spray-ul/soluția de curățare; așteaptă să se usuce bine înainte de a o reatașa;
  • treci la curățarea filtrului de aer – pentru a-l scoate, rabatează masca frontală. Dacă nu ești mulțumit de cum arată filtrul sau crezi că nu ai reușit să-l cureți suficient de bine, schimbă-l cu unul nou;
  • verifică ca admisia și refularea aerului să nu fie blocată.

Desigur, poți oricând să apelezi la o firmă specializată, care să îți igienizeze aparatul de aer condiționat. Oricum, în ceea ce privește curățarea unității exterioare a AC-ului vei avea nevoie de o echipă de profesioniști.

curățare aparat aer conditionat

Rotherm Grup realizează igienizări cu substanțe BIOCIDE în Iași, pentru toate tipurile de aparate de aer conditionat, la sediul clientului, în cadrul ofertei de service pentru aer condiționat. Efectuăm și o verificare a parametrilor de funcționare, precum si cantitatea de freon existentă în aparat.

CONTACT:

Comercial: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138 

Email: office@rotherm.ro

 

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450