Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Cum scazi consumul aparatului de aer condiționat

Poate că unii oameni și-ar dori un aparat de aer condiționat, dar se gândesc de două ori înainte de a-l achiziționa de teama facturilor prea mari la curent. Partea bună este că, în zilele noastre, firmele producătoare de aparatură de încălzire și climatizare au luat în serios și probleme costurilor, atât pentru a crea un produs în avantajul consumatorului, dar și pentru a fi eco-friendly. De exemplu, toate aparatele de aer condiționat comercializate de noi au agent frigorific R32, care este ecologic.  Totuși, sunt câteva lucruri pe care le poți face și tu pentru a plăti facturi mai mici la sfârșit de lună –  află cum scazi consumul aparatului de aer condiționat.

Cum scazi consumul aparatului de aer condiționat

Află cum scazi consumul aparatului de aer condiționat, ținând cont de aceste reguli

  1. Întreține aparatul așa cum trebuie. Igienizează aparatul AC și curăță-i filtrele cu responsabilitate pentru a nu-l forța să „muncească” din greu.
  2. Aparatele de aer condiționat moderne au Funcția Sleep, pe care e bine să o folosești pe timpul nopții, care va permite o ajustare automată a temperaturii pe timpul nopții.
  3. Cât timp funcționează aparatul AC, închide geamurile. Aerisirea camerelor ar trebui să se facă doar seara sau dimineața, când e răcoare afară.
  4. Dacă ai posibilitatea, menține umbra în casă cu ajutorul draperiilor sau a jaluzelelor.
  5. Nu seta o temperatură foarte scăzută pentru AC, ci alege una confortabilă pentru tine (de ex.,23-25 grade).
  6. Înlocuiește vechiul aparat de aer condiționat cu unul modern. Așa cum spuneam la începutul articolului, Ac-urile din prezent folosesc un agent frigorific ecologic și care consumă mai puțină energie.

Cum alegi un aparat de aer condiționat?

Alegerea unui tip de aer condiționat trebuie să țină cont, mai întâi de toate, de factorii ambientali, adică suprafața spațiului în care va fi montat. În acest scop, alegeți aparatul care vi se potrivește, cu o putere de răcire mai mică sau mai mare. Funcția inverter este, de asemenea, importantă atunci când vă hotărâți asupra unui astfel de aparat, întrucât permite răcirea rapidă a încăperii și repornirea aparatului doar pentru a menține temperatura la nivelul setat. În acest fel, consumul de energie electrică este redus. Despre câți BTU trebuie să aibă un aparat de aer condiționat potrivit locuinței tale poți citi mai multe informații aici.

Cauți servicii montaj aer condiționat Iași?

 CONTACT:

Comercial: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138 

Email: office@rotherm.ro

Pentru a fi la curent cu noutățile, serviciile și produsele noastre, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450