Comercial+Montaj: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138
0

Niciun produs în coș.

Centrală Viessmann – descoperă produsul ideal pentru tine

Dacă te gândești să alegi o centrală Viessmann, atunci cu siguranță ai câteva curiozități legate de brand, dar și de produsele pe care le comercializează. Viessmann este o companie fondată de Johann Viessmann, în anul 1917 și care a cunoscut, de atunci, o dezvoltare incredibilă, ajungând în prezent la peste 12000 de angajați. Este una dintre cele mai apreciate și cunoscute firme din industria instalațiilor termice.

„Noi impulsionăm branșa noastră prin realizările noastre tehnice. Noi am dezvoltat permanent produse și soluții tehnice impresionante care au marcat momente de referință ale tehnicii de incălzire. Noi ne propunem ca și pe viitor să participăm determinant la progresul tehnologic. Viessmann si-a stabilit in mod tradițional ca obiectiv dezvoltarea de tehnologii care să contribuie cat mai mult posibil la protejarea mediului: cu randamente de pană la de 98 % sistemele noastre termice ating limitele tehnologiei actuale. Aceste standarde ridicate de eficiență energetică sunt stabilite si la echipamentele de alimentarea cu energie electrică, tehnica de refrigerare și sistemele moderne de abur. Îmbunătățirea continuă este scopul nostru.” (sursa: viessmann.ro)

Cei de la Viessmann au inovat gama schimbătoarelor de căldură. De la suprafața de transfer termic biferală compozită, până la schimbătorul de căldură Inox-Radial, ceea ce înseamnă un randament mult mai mare al centralelor termice.

Centrală Viessmann – descriere modele

Când să optezi pentru o centrală Viessmann și nu pentru al sistem de încălzire – sfaturi direct de la producător:

„Cazanele în condensație pe combustibil gazos oferă cea mai bună utilizare a energiei cu un consum economic. Mai mult de atât nu se poate economisi! Toate centralele Viessmann în condensație indeplinesc normele de mediu ale CE. Ele au un grad de conversie a energiei în căldură de până la 98 %, ceea ce conduce la o reducere a consumului de gaz cu până la 25 % si contribuie la reducerea emisiilor de CO2.

Când să alegi o centrală termică pe gaz:

  • Aveți o casă fără pivnită.
  • Sunteți deja racordat la rețeaua la gaz.
  • Vreți o sursă de căldură, cu un bun raport preț-performantă.
  • Stiți că rezerva mondială de gaze naturale este asigurată pentru cel putin 70 de ani.
  • Stiți că tehnica in condensație pe gaz garantează siguranța in viitor prin dezvoltarea producției de biogaz.” (sursa: viessmann.ro)

Cazanul mural în condensaţie, pe gaz, Vitodens 050-W asigură un confort deosebit în privinţa încălzirii şi preparării apei calde menajere, cu un raport preţ-calitate deosebit de avantajos. O gamă cuprinzătoare de accesorii face Vitodens 050-W adecvat în aceeaşi măsură, atât pentru construcţii noi, cât şi pentru modernizare.

Centrală Viessmann VITODENS 050-W 24 kw se caracterizează printr-un nivel redus de zgomot în funcţionare, precum şi prin componentele accesibile prin partea frontală în cazul lucrărilor de service şi întreţinere. Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oţel inoxidabil transformă eficient energia utilizată în căldură. Randamentul său se ridică la 97 procente (Hs). În consecinţă, arzătorul cilindric din oţel inoxidabil are un consum redus de gaz. Urmarea sunt emisiile de CO2 mai reduse, precum şi protejarea mediului înconjurător. Tastele uşor de operat permit o setare rapidă a temperaturii agentului termic şi a apei calde menajere. Afişarea regimurilor de funcţionare şi a temperaturilor se realizează pe display-ul digital.

Centrală termică în condensație pe gaz – Vitodens 100-W – datorită dimensiunilor compacte și a funcționării silențioase, cazanul mural în condensație Vitodens 100-W poate fi integrat ușor în spațiul locuinței. La fel ca toate cazanele în condensație Viessmann, Vitodens 100-W este echipată cu schimbătorul de căldură Inox-Radial. Această tehnică asigură o eficiență energetică normată de până la 109%, caracterizată printr-o lungă durată de exploatare și o funcționare eficientă.

Centrală Viessmann Vitodens 222-W – centrală murală cu boiler de acumulareentrală termică compactă în condensaţie pe gaz, cu boiler acumulator a.c.m. din oţel inoxidabil, putere termică nominală: 1,8 până la 35 kW.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Dacă v-ați hotărât să optați pentru o centrală electrică, luați legătura cu noi prin email la office@rotherm.ro sau la tel. 0745086450, pentru a discuta mai detaliat  care soluție de încălzire este cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră :).

Pentru alte noutăți, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele de climatizare achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Comercial: 0745 086 450
Service (urgențe): 0736 382 138/ 0730 591 356 / 0730 591 352
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450