Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Centrală Ferroli – alege calitatea unui brand cu tradiție

Ferroli este unul dintre cei mai cunoscuți producători din industria termică, acoperind o gamă largă de produse atât rezidențiale, cât și industriale. O centrală Ferroli vă asigură un confort sporit de căldură și apă caldă menajeră, modelel de centrale Ferroli fiind disponibile în mai multe variante, de la cele clasice, pe gaz, până la cele electrice.

Centrală Ferroli – alege modelul care ți se potrivește

Locuințele dotate cu centrale termice sunt fără doar și poate mult mai confortabile decât cele racordate la sistemul comun de căldură și apă caldă, deoarece dumneavoastră decideți cum vă gestionați utilitățile.

Cele mai populare centrale termice sunt cele pe gaz natural. Noile directive europene au impus ca modelele de centrale termice să fie dotate cu tehnologia de condensare. Așadar, consumul de energie este redus la minimum, întrucât este folosită atât energia eliberată prin arderea gazelor, cât și cea provenită prin condensarea vaporilor de apă (prin ardere, gazele eliberează hidrogen care se combină cu oxigenul din aer, formând vaporii de apă). În cazul centralelor termice care nu sunt în condensație, vaporii de apă formați sunt eliminați prin coșul de fum, așa încât se pierd resurse importante de energie. Alegerea centralei termice potrivite trebuie făcută în baza anumitor factori: dimensiunea locuinței, număr de încăperi, număr de băi etc.

În urma discuției cu un profesionist în domeniul instalațiilor termice, veți putea alege o centrală Ferroli care să se potrivească nevoilor familiei voastre. În gama Ferroli, disponibilă și în magazinul nostru online, veți găsi atât centrale electrice, cât și pe gaz (cu preparare apă caldă menajeră în regim instant sau doar încălzire).

Centrală Ferroli electrică

Principalul avantaj al centralelor electrice îl reprezintă randamentul ridicat (99%), întrucât fiecare kwh consumat se transformă în căldură. Dacă folosiți energie eoliană, atunci este important să știți că centrala termică electrică funcționează cu cu acest tip de energie, acesta fiind un alt avantaj important.

Folosind curent, centrala electrică nu poluează, neemanând în atmosferă compuși toxici rezultați din procesul de ardere a gazului sau a lemnului/cărbunilor, cum se întâmplă în cazul centralelor termice pe gas sau pe combustibil solid.

De asemenea, spre deosebire de centralele termie pe gaz, de exemplu, centrala termică electrică încălzește și produce apă caldă menajeră mult mai rapid.

Centrală termică Ferroli cu încălzire cu preparare apă caldă menajeră în regim instant

În această gamă de produse, vă propunem modelele:

Ferroli Bluehelix Tech RRT 28 C (WF). Acestea sunt centrale termice murale în condensare cu panou de comandă digital, pentru încãlzire și preparare apă caldă menajeră (a.c.m.), cu funcționare pe gaze naturale sau GPL, cu randamente foarte ridicate și emisii de noxe deosebit de reduse. Sunt prevăzute cu arzător modulant din inox cu preamestec, ventilator modulant, schimbător de căldură din inox AISI 304 L, sistem de control cu microprocesor, pompă de circulație modulantă, vas de expansiune, funcție antiîngheț și antiblocare pompă. Posibilitate de cascadare utilizând un regulator extern.

Divacondens D Plus F24 M (EU) este o centrală murală în condensare cu sistem de recuperare activă pentru preparare agent primar și pentru preparare apă caldă menajeră , cu randament ridicat si clasa 6 NOx, datorita noului arzator low-nox pentru cresterea eficientei arderii. Beneficiind de un panou de comandă digital cu un meniu inteligent și intuitiv, centrala DIVACONDENS D PLUS permite selectarea rapidă a modurilor de lucru, cât și o vizualizare facilă a tuturor parametrilor de funcționare. Meniul este ușor de utilizat si asigură o setare rapidă a funcționării centralei, iar prin sistemul de coduri de avertizare, facilitează o asistență tehnică eficientă.

Centrală termică Ferroli doar pentru încălzire

BLUEHELIX TECH S 45H sunt centrale termice murale în condensare cu panou de comandă digital, pentru încãlzire cu funcționare pe gaze naturale sau GPL, cu randamente foarte ridicate și emisii de noxe deosebit de reduse. Proiectată pentru posibilitatea racordării la un boiler cu acumulare pentru prepararea a.c.m. prin intermediul unui kit de conectare extern format din vana cu 3 cai si senzor de boiler.

Centrală termică Ferroli BLUEHELIX TECH RRT 30 H (WF) este o centrală termică în condensare numai pentru încălzire.

Centrală termică Ferroli BLUEHELIX TECH RRT 24 H (WF) – pentru producere a.c.m. se poate instala un boiler extern.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Dacă v-ați hotărât să optați pentru o centrală electrică, luați legătura cu noi prin email la office@rotherm.ro sau la tel. 0745086450, pentru a discuta mai detaliat  care soluție de încălzire este cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră :).

Pentru alte noutăți, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450