Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Centrală electrică Protherm Ray – prezentare gamă

Principalul avantaj al centralelor electrice îl reprezintă randamentul ridicat (99%), întrucât fiecare kwh consumat se transformă în căldură. Folosind curent, centrala electrică nu poluează, neemanând în atmosferă compuși toxici rezultați din procesul de ardere a gazului sau a lemnului/cărbunilor, cum se întâmplă în cazul centralelor termice pe gas sau pe combustibil solid. În continuare, haideți să vedem mai multe detalii legate de modelul de centrală electrică Protherm, Ray.

centrală electrică protherm

Centrală electrică Protherm – Ray

Gama de centrale electrice Protherm Ray curprinde puteri între 6 și 28 kW, oferind o posibilitate modernă pentru realizarea încălzirii apartamentelor sau caselor familiale.

De asemenea, vă asigură un confort ridicat prin nivelul de zgomot foarte redus, prin automatizarea completă și prin faptul că practic nu necesită întreținere.

Este echipată cu elementele de măsură, protecție și control necesare unei funcționări în deplină siguranță și parametri optimi.

Avantajele utilizarii centralelor electrice Protherm Ray:

– nu produc emisii de noxe, nu dăunează mediului, putând fi utilizate chiar și în zone protejate din acest punct de vedere;
– nu necesită aer de combustie;
– nu necesită coș de fum pentru evacuarea gazelor de ardere;
– reglajele sunt simple, iar reacția la acestea este rapidă și eficientă;
– confort ridicat în funcționare;
– centralele sunt echipate cu funcția modulării continue a puterii (comutarea treptată a puterii), astfel ca la pornirea centralei nu se pot produce incidente în rețeaua electrică.

centrală electrică protherm

 

Centrală electrică: avantaje și dezavantaje, la modul general

Centrală electrică – avantaje

Principalul avantaj al centralelor electrice îl reprezintă randamentul ridicat (99%), întrucât fiecare kwh consumat se transformă în căldură. Dacă folosiți energie eoliană, atunci este important să știți că centrala termică electrică funcționează cu cu acest tip de energie, acesta fiind un alt avantaj important.

Folosind curent, centrala electrică nu poluează, neemanând în atmosferă compuși toxici rezultați din procesul de ardere a gazului sau a lemnului/cărbunilor, cum se întâmplă în cazul centralelor termice pe gas sau pe combustibil solid.

De asemenea, spre deosebire de centralele termie pe gaz, de exemplu, centrala termică electrică încălzește și produce apă caldă menajeră mult mai rapid.

În ceea ce privește întreținerea și reviziile, o centrală electrică nu va necesita la fel de multe revizii precum una pe gaz. Este potrivită oricărei locuințe, fiind o centrală micuță și ușor de adaptat.

Nefiind necesară racordarea la gaz, centralele electrice pot fi utilizate și în zone unde nu există conducte de gaz. Ea consumă doar curent electric.

Dezavantaje

Pentru că nu pot exista doar avantaje, oricât de mult ne-am dori, trebuie să țineți cont de câteva mici neajunsuri în ceea ce privește achiziționarea unei centrale electrice:

– costul la factura electrică va fi ridicat, având în vedere că alte forme de combustibil sunt mai ieftine (gaz, lemn). Din acest motiv, acest tip de centrală termică este mai avantajos într-o locuință mică, care nu necesită un consum de apă caldă ridicat și nici spațiu prea mare pentru încălzit.

De ce să alegi o centrală electrică Protherm:

  • centrale fabricate de fima Protherm din Slovacia, cu experiență de peste 20 ani în domeniu;
  • lider de piață în domeniul centralelor electrice;
  • ecologic;
  • gamă largă de puteri.

Dacă v-ați hotărât să optați pentru o centrală electrică Protherm, luați legătura cu noi prin email la office@rotherm.ro sau la tel. 0745086450, pentru a discuta mai detaliat  care soluție de încălzire este cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră :).

Pentru alte noutăți, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450