Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Centrală Ariston – prezentare game

Dacă ceea ce cauți este o centrală Ariston, atunci ai nimerit bine. Gamele și modelele variate îți pot pune probleme, atunci când trebuie să alegi produsul ideal pentru locuința ta. Astfel, ne-am gândit să îți facem o scurtă prezentare a fiecărui model de centrală Ariston pe care îl găsești și la noi pe site. De asemenea, înainte de a te hotărâ asupra unui model, nu uita că noi îți stăm la dispoziție cu sfaturi și informațiile de care ai nevoie, pentru a face achiziția corectă.

Echipa Rotherm îți stă la dispoziție cu consultanță și te ajută să cumperi produsul ideal pentru tine, de la producători consacrați în domeniu. ✍️Cere o ofertă pe email: office@rotherm.ro sau contactează-ne la: comercial+montaj: 0745 086 450

Centrală Ariston: modelul potrivit pentru tine e la un click distanță

Ariston este una dintre cele mai apreciate firme specializate în produse de încălzire și apă caldă menajeră. „Datorită utilizării celor mai bune tehnologii și a eficienței certificate, clienții se bucură de economii la întreținerea și înlocuirea componentelor, precum și la facturile de electricitate.” (sursa: www.ariston.ro)

Iată gamele de centrale Ariston disponibile în magazinul Rotherm

Gama Care S

Cares S este o centrala termica in condensare de la Ariston cu functionare pe gaz, pentru incalzire si preparare a apei calda menajere.

Centrala Ariston din această gamă vine cu un nou panou de afisaj, care include un manometru frontal și butoane din silicon pentru regimul de funcționare, temperatura apei, reset și temperatura de încălzire.

Afișajul avansat al centralei dispune de un ecran LCD, cu date despre: temperatura de încălzire; funcția de încălzire setată; erorile centralei sau funcții ca cea anti-îngheț.

Modul de funcționare vară/iarnă permite, vara, încălzirea apei calde menajere separat de încălzirea în calorifere.

Noul schimbător de căldură din inox. Centrala Ariston Cares S este dotată cu noul tip de schimbător de căldură din inox, spre deosebire de centralele clasice care folosesc unul din aluminiu.

Gama Alteas One

Este vârful gamei. Reprezintă noua generație de centrale termice în condensare, create pentru controlul complet al încălzirii, cu conectivitate inteligentă. Noul sistem de performanţă îmbină 4 tehnologii într-un singur produs. Centrala din această gamă este dotată cu panou frontal din sticlă ultraSafe.

AVANTAJE ȘI BENEFICII

 • Schimbător de căldură XtraTech™ exclusiv, pentru maximizarea performanței în timp
 • Sistem de aprindere cu control automat al arderii și adaptabilitate la gaz pentru performanțe optimizate
 • Structură compactă potrivită pentru orice spaţiu
 • Ecran tactil
 • Panou frontal din sticlă
 • Senzor cameră CUBE inclus
 • Wi-Fi încorporat, mereu conectat la aplicația Ariston NET pentru control la distanţă

Gama Genus One 

Designul îmbunătățit al gamei ONE se bazează pe linii inovatoare, materiale noi și interfețe de utilizare tehnologică pentru o experiență mai confortabilă. Afișajul cu ecran tactil este o soluție pentru o gestionare ușoară a temperaturii, în timp ce structura compactă este reproiectată, cu componente și dispozitive interne pentru o accesibilitate foarte ușoară.

Centrală Ariston, care îmbină 4 tehnologii într-un singur produs:

* încălzire durabilă;
* eficiență absolută;
* confort complet;
* întotdeauna conectată cu ariston net. Cu Ariston NET puteți seta, modifica și controla temperatura dvs. de încălzire, răcire și apă caldă oricând, pe telefonul smartphone sau pe PC, oriunde v-ați afla.

Noul schimbător de căldură ExtraTech patentat este inima tehnologiei de încălzire ONE, a fost conceput pentru a garanta performanțe de anduranță sigure în timp.

Gama Clas One

Fiecare produs Ariston este testat strict şi cu grijă în ceea ce privește calitatea, eficiența și siguranța, înainte de a ajunge la dvs., este angajamentul firmei pentru rezultate superioare. Iată principalele avantaje ale gamei:

 • Schimbător de căldură XtraTech™ exclusiv, pentru maximizarea performanței în timp.
 • Sistem de aprindere cu control automat al arderii și adaptabilitate la gaz pentru performanțe optimizate.
 • Structură compactă potrivită pentru orice spaţiu.
 • Ecran tactil.
 • Compatibil cu termostatul Wi-Fi CUBE S NET care permite conectarea la aplicația Ariston NET.
 • Compatibil cu aplicația Ariston NET pentru control la distanţă.
 • 4 PERFORMANȚE ALE SISTEMULUI.
 • Patru tehnologii pentru o performanță exclusivă (vezi gama Genus One).

Instalații termice Iași. Rotherm Grup, de peste 20 de ani în serviciul tău

Rotherm Grup asigură lucrări de instalații termice și pune la dispoziția clienților săi echipamente termice pentru încălzirea și climatizarea spațiilor, echipamente pentru tratarea apei și aerului și execută instalații sanitare, de climatizare, ventilare si de gaz.

În fiecare zi facem cunoștință cu cei care, alegându-ne pe noi, aleg confortul, siguranța și cel mai bun raport calitate-preț. De aceea, de-a lungul celor peste 20 de ani de existență, am adăugat în permanență servicii noi, menite să vină în întâmpinarea clienților noștri. Vă rugăm să consultați toată listă de servicii aici.

Pentru a fi la curent cu noutățile, serviciile și produsele noastre, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450