Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Cazane de abur de la Viessmann

Gama de produse Rotherm este foarte variată și este completată periodic cu noi produse, pentru a satisface cerințele pieței, atât pentru nevoile rezidențiale, cât și pentru cele industriale. Astfel, în oferta noastră de produse puteți găsi și cazane de abur de la Viessmann, unul dintre furnizorii noștri principali.

Cazanele de abur sunt proiectate pentru a produce vapori de apă la o presiune mai mare decât aerul atmosferic. Ele sunt utilizate în industria alimentară, în construcții, în agricultură, în industria tutunului și așa mai departe, având aplicații specifice fiecărei activități în parte.

De exemplu, în industria alimentară, cazanul de abur poate fi utilizat pentru sigilarea în vid a diferitelor tipuri de conserve, pentru producerea laptelui condensat, amestecarea aluaturilor șamd.

Gama completă de produse Viessmann include generatoare de abur de joasă și înaltă presiune. Construcția ignitubulară cu camera de ardere cu sarcini termice scăzute, camera de deviatie a gazelor și arzătorul răcit cu apă, fără căptușală din zidărie refractară asigură o ardere curată a combustibilului. Fabricate după tehnologii în care au fost incorporate un număr mare de inovatii brevetate, cazanele Viessmann garantează în orice moment cea mai mare eficiență.

Cazane de abur de joasă presiune

Din această gamă, vă recomandăm Vitoplex 100 LS, ideal pentru aplicațiile care necesită abur la joasă presiune. Este recomandat, de expemplu, la horticultură și în curățătorii.  Acesta produce 0,26 pană la 2,2 t/h.Cazanul este proiectat pentru o presiune maximă de 1 bar si presiunea de lucru de 0,5 bar.

Avantaje:

  • design compact;
  • în exploatare de mai mulți ani, în mii de unități;
  • grad înalt de eficiență;
  • gamă extinsă de accesorii compatibile;
  • capacul robust al cazanului facilitează montajul și întreținerea.

Cazane de abur de medie presiune

Din această gamă, face parte modelele:

Vitomax 100-HS, sistemul funcționează în parametrii optimi atat cu combustibil lichid, cat si pe gaz metan, GPL sau biogaz.

Vitomax 200-HS tip M73A, soluția potrivită pentru marile intreprinderi industriale: produse alimentare, îngrășăminte, materiale de constructii, hârtie, băuturi, produse chimice și farmaceutice, precum și pentru spitale și rafinării.

Vitomax 200-HS tip M75A,un cazan clasic cu camera de ardere poziționată central, ușor în jos iar căile de fum din a doua și a treia trecere sunt aranjate simetric deasupra acesteia.

Vitomax 300-HS tip M93A, proiectat pentru industria prelucrătoare, acolo unde aburul este mereu necesar. Aceasta include în special industria produselor alimentare, îngrășămintelor, materialelor de constructii, hartiei, băuturilor, industria chimică și farmaceutică, spitalele și rafinăriile.

Vitomax 300-HS tip M95A, proiectat pentru industria prelucrătoare, acolo unde aburul este mereu necesar. Aceasta include în special industria produselor alimentare, îngrășămintelor, materialelor de construcții, hartiei, băuturilor, industria chimică și farmaceutică, spitalele și rafinăriile.

N.B. Toate modelele de cazane de abur sunt disponibile doar la cerere.

Despre Viessmann

Viessmann este o companie fondată de Johann Viessmann, în anul 1917 și care a cunoscut, de atunci, o dezvoltare incredibilă, ajungând în prezent la peste 12000 de angajați. Este una dintre cele mai apreciate și cunoscute firme din industria instalațiilor termice.

„Noi impulsionăm branșa noastră prin realizările noastre tehnice. Noi am dezvoltat permanent produse și soluții tehnice impresionante care au marcat momente de referință ale tehnicii de incălzire. Noi ne propunem ca și pe viitor să participăm determinant la progresul tehnologic. Viessmann si-a stabilit in mod tradițional ca obiectiv dezvoltarea de tehnologii care să contribuie cat mai mult posibil la protejarea mediului: cu randamente de pană la de 98 % sistemele noastre termice ating limitele tehnologiei actuale. Aceste standarde ridicate de eficiență energetică sunt stabilite si la echipamentele de alimentarea cu energie electrică, tehnica de refrigerare și sistemele moderne de abur. Îmbunătățirea continuă este scopul nostru.” (sursa: viessmann.ro)

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Dacă v-ați hotărât să optați pentru o centrală electrică, luați legătura cu noi prin email la office@rotherm.ro sau la tel. 0745086450, pentru a discuta mai detaliat  care soluție de încălzire este cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră :).

Pentru alte noutăți, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450