Termostate de ambient

Pentru a păstra o temperatură constantă în locuința ta, reducând totodată consumul de energie, alege să folosești termostate de ambient. Ele pot fi cu fir sau fără fir, programabile sau neprogramabile, în funcție de necesitățile tale.

Termostatele programabile pot fi comandate să mențină o anumită temperatură în funcție de fiecare zi a săptămânii – de exemplu, dacă în weekenduri știți că plecați, puteți programa ca termostatul să vă mențină o temperatură constantă mai joasă decât în mod uzual.

Rotherm Grup îți pune la dispoziție atât termostate de ambient clasice, cu fir, cât și  cu radio frecvență (RF), la prețuri competitive, pentru că noi credem că Temperatura este la alegerea ta. 

Modelele de termostate pe care ți le propunem sunt de la producători cunoscuți, precum: Ferroli, Salus, Computherm sau Divison Gas.

Fiecare dintre acești producători are o gamă variată de produse, unele cu programare zilnică și săptămânală, altele fără programare. Însă toate aceste produse îți oferă posibilitatea de a economisi și a  menține temperatura dorită acasă.

Afișez toate cele 6 rezultate