Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Calorifere centrală. Alege radiatorul potrivit

Atunci când îți pui o centrală termică, trebuie să ai în vedere și ce calorifere centrală alegi. Asta, în cazul în care nu te-ai hotărât pentru un sistem de încălzire în pardoseală.

Caloriferele sunt, într-adevăr, o soluție mai simplă și mai puțin costisitoare, spre deosebire de încălzirea în podea, dezavantajul constând, mai degrabă, în spațiul pe care acestea le ocupă. În ceea ce privește designul, majoritatea modelelor se potrivesc oricăror tipuri de locuințe/spații, încadrându-se armonios. Dacă nu sunteți deplin mulțumiți de cum se văd caloriferele, puteți oricând opta pentru o mască pentru calorifere.

Calorifere centrală. Materiale, modele, dimensiuni

Caloriferele din fontă sunt foarte grele, au un preț mai ridicat, însă păstrează căldura cel mai bine. În plus, spre deosebire de celelalte două variante, caloriferul din fontă va rezista un timp mai îndelungat, fiind mai rezistent la coroziune și șocuri mecanice.

Caloriferele din oțel sunt de asemenea rezistente și sunt apreciate pentru că rezistă la temperaturi foarte înalte și distribuie destul de repede căldura în încăpere. Sunt mai ieftine decât cele din fontă și au o garanție destul de mare, aproximativ 10 ani.

Calorifele din aluminiu sunt ușor de manipulat și de instalat. Au o garanție aproape la fel de mare ca și cele din fontă. Se încălzesc foarte ușor, însă nu păstrează căldura la fel de mult ca cele din fontă sau oțel. Materialul din care sunt construite permite o varietate mai mare de modele, designuri, astfel încât se încadrează foarte ușor în aproape orice stil de amenajare.

În ceea ce privește modelul, pentru baie sunt recomandate niște calorifere centrală portprosop, foarte utile ți ingenios construite. Tototdată, acest tip de radiator de montează pe perete și ocupă foarte puțin spațiu, ceea ce le face ideale mai ales în băile mici, oferind în același timp suficientă căldură.

Caloriferele tip panou sunt perfecte pentru dormitoare, holuri, living etc. Sunt foarte discrete și ușor de integrat în orice tip de încăpere. Întreținerea lor este ușoară. Așa cum am menționat, dacă vă doriți un aspect mai deosebit sau să puteți folosi zona în care este instalat caloriferul, pe piață există firme specializate care vă pot construi o mască pentru radiator, fără a-i afecta rolul de încălzire.

În ceea ce privește dimensiunea, instalatorul cu care colaborați vă va sfătui să alegeți atât locul în care să fie montant, cât și mărimea potrivită pentru calorifere centrală. Pe piață, veți găsi toate dimensiunile necesare, de la înălțimi de 400 mm până la 900 mm etc. și lungimi de la 400 mm până la 3000 mm, în funcție de producătorul ales.

Calorifere centrală – iată ce modele vă propunem:

Calorifere centrală Ferroli, modele din aluminiu (preț de la 34 lei/element) sau oțel, tip panou sau portprosop (prețuri de la 99 lei).

Calorifere centrală COPA, modele tip panou Copa Konveks și Copa Innova (prețuri de la 126 lei)

Pentru modelele care nu au preț, vă rugăm să faceți o cerere comandă pe email office@rotherm.ro sau prin formularul Cerere ofertă anexat fiecărui produs.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Pentru alte lămuriri, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450