Comercial+Montaj: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138
0

Niciun produs în coș.

Aparat de aer condiționat Gree Bora

Aerul condiționat este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru confortul tău. Vara, în mod deosebit, aparatul de aer condiționat este o necesitate și nu doar un moft. El răcește aerul la temperatura dorită și, mai mult, datorită filtrelor cu care este echipat, are rol și de dezumidificator și purificator al aerului.

Modelele de aer condiționat de la Gree Bora cu funcția Wi-fi sunt printre cele mai apreciate de pe piață. Consumul de energie este redus, clasa de energie răcire A++, iar datorită funcției Wi-fi poate fi controlat cu ajutorul telefonului, chiar dacă nu sunteți acasă. Această funcție este utilă dacă plecați în concediu sau pur și simplu în zilele lucrătoare – puteți da drumul aparatului când încă sunteți la birou sau în mașină, pentru a vă bucura de un aer răcorors și împrospătat atunci când ajungeți acasă.

O altă funcție apreciată de consumatori este „I feel” – cu ajutorul ei puteți menține temperatura la nivelul dorit (telecomanda aparatului are un senzor de temperatură care funcționează asemănător unui termostat, așa încât aparatul, cu ajutorul funcției I Feel, răcește sau încălzește aerul din încăpere astfel încât să se păstreze o temperatură constantă).

Cei care au achiziționat un astfel de aparat sunt mulțumiți și de raportul calitate-preț, fiind un aparat accesibil, fiabil și care oferă un randament crescut.

De asemenea, este apreciat pentru silențiozitatea sa, nivelul de presiune acustică fiind undeva la 29 dBA și poate crește până la 40 dbA în funcție de treapta de putere la care e setat (de la low la super high).

Dimensiunile aparatului sunt reduse, designul este unul plăcut, așa încât nu deranjează vizual.

În ceea ce privește montajul, asigurați-vă că lucrați întotdeauna cu o firmă autorizată, așa încât nici să nu periclitați aparatul, nici să nu vă expuneți unor accidente nedorite din cauza unei instalări defectuoase.

În altă ordine de idei, important este să vă documentați întotdeauna înainte de a achiziționa orice aparatură pentru casa dumneavoastră, astfel încât gradul de satisfacție să fie mereu mare.

 

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele de climatizare achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Comercial: 0745 086 450
Service (urgențe): 0736 382 138/ 0730 591 356 / 0730 591 352
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450