Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Alege un termostat Ferroli, ca să te bucuri mereu de temperatura ideală.

Dacă s-a stricat vechiul termostat sau vrei pur și simplu să îl înlocuiești, noi îți recomandăm oricare termostat Ferroli, pe care îl găsești la noi pe site. (De asemenea, dacă sunteți în căutarea unei noi centrale termice, la Rotherm vă recomandăm una dintre centralele marca Ferroli.

Ferroli este unul dintre cei mai cunoscuți producători din industria termică, acoperind o gamă largă de produse atât rezidențiale, cât și industriale. O centrală Ferroli vă asigură un confort sporit de căldură și apă caldă menajeră, modelele de centrale Ferroli fiind disponibile în mai multe variante, de la cele clasice, pe gaz, până la cele electrice.)

Termostat Ferroli. De ce ai nevoie de un termostat?

Termostatele vă ajută să mențineți o temperatură constantă în locuința dumneavoastră, reducând totodată consumul de energie. Termostatele pot fi cu fir sau fără fir, programabile sau neprogramabile, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Unele dintre termostate dispun de aplicații mobile, astfel încât dumneavoastră puteți comanda termostatului de pe telefon să pornească sau să oprească căldura, de exemplu. Termostatele programabile pot fi comandate să mențină o anumită temperatură în funcție de fiecare zi a săptămânii – de exemplu, dacă în weekenduri știți că plecați, puteți programa ca termostatul să vă mențină o  temperatură constantă mai joasă decât în mod usual. Sau, dacă, dimpotrivă aveți o cabană la munte, puteți programa termostatul să pornească căldura cu 2-3 zile înainte de venirea dvs., pentru a încălzi cabana din timp.

Indiferent de tipul de termostat pe care îl achiziționați, știți că ați făcut o alegere pentru un plus de confort și economie.

Termostat Ferroli  neprogramabil, cu fir, model FER 8. Poate fi amplasat oriunde s-ar monta și un termostat de cameră obișnuit.
Termostatul FER 8 trebuie racordat doar la cazan și nu sunt necesare alte cabluri, deoarece termostatul este alimentat cu baterie.

Termostat de ambient digital programabil, fără fir, Ferroli, model FER 9 RF (cu radiofrecvență). Programarea este posibilă într-o săptămână 24 de ore și segmentul de timp minim este de o oră.

Termostat de ambient digital, neprogramabil, fără fir, Ferroli, model FER 8 RF. Este un termostat de cameră wireless, pentru gestionarea sistemelor de încălzire. Produsul vine cu cea mai mare parte din parametrii setați din fabrică, necesitând minimum de acțiuni la instalare: conexiunile electrice ale receptorului la cazan. Restul, cum ar fi cuplarea între emițător și receptor etc., este deja pre-configurat din fabrică.

Termostat de ambient digital programabil, cu fir, Ferroli FER 9. Este programabil săptămânal, pentru gestionarea sistemelor de încălzire. Programarea este posibilă într-o săptămână 24 de ore și segmentul de timp minim este de o oră.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Dacă v-ați hotărât să optați pentru o centrală electrică, luați legătura cu noi prin email la office@rotherm.ro sau la tel. 0745086450, pentru a discuta mai detaliat  care soluție de încălzire este cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră :).

Pentru alte noutăți, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

 

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450