Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Aparate de aer condiționat cu WiFi

Într-un articol anterior, v-am prezentat două modele de aparate de aer condiționat 12000 BTU, care au inclus și WiFi. În acest articol, dorim să vă prezentăm și alte modele de aer condiționat wi fi, care sunt disponibile și în magazinul nostru online, la cerere.

Aer condiționat wi fi: mai multă libertate, mai mult confort, temperatura optimă de fiecare dată

Aparatele de aer condiționat wi fi nu sunt cu mult mai scumpe decât cele fără, însă, cu siguranță, vă oferă mai multe avantaje. Unul ditre ele este faptul că aceste aparate pot și controlate chiar și atunci când nu sunteți acasă. De pildă, atunci când vă întoarceți din concediu și doriți ca în casă să fie o anumită temperatură, puteți să porniți AC-ul de acasă direct de pe telefon. Astfel, când ajungeți în locuință, temperatura va fi perfectă.

Toate aceste aparate de aer condiționat wi fi au inlcus și un kit de instalare în limita a 3 metri. Montajul pentru Iași este optional și il putem asigura, contra cost.

Avantajele aparatelor de aer condiționat:

  • te ajută să menții o temperatură potrivită în casă pe timpul perioadelor caniculare;
  • purifică aerul și îndepărtează mirosurile neplăcute;
  • rol de dezumidificator;
  • filtre care împiedică creșterea și răspândirea virusurilor și bacteriilor;
  • sunt investiții în calitatea vieții familiei.

Alegerea unui tip de aer condiționat trebuie să țină cont, mai întâi de toate, de factorii ambientali, adică suprafața spațiului în care va fi montat. În acest scop, alegeți aparatul care vi se potrivește, cu o putere de răcire mai mică sau mai mare. Funcția inverter este, de asemenea, importantă atunci când vă hotărâți asupra unui astfel de aparat, întrucât permite răcirea rapidă a încăperii și repornirea aparatului doar pentru a menține temperatura la nivelul setat. În acest fel, consumul de energie electrică este redus. Despre câți BTU trebuie să aibă un aparat de aer condiționat potrivit locuinței tale poți citi mai multe informații aici.

Cauți servicii montaj aer condiționat Iași?

 CONTACT:

Comercial: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138 

Email: office@rotherm.ro

Pentru a fi la curent cu noutățile, serviciile și produsele noastre, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450