Comercial+Montaj: 0745 086 450 | Service: 0736 382 138
0

Niciun produs în coș.

Aer condiționat inverter Nordstar

Un aparat de aer condiționat inverter Nordstar îți poate face verile mai plăcute, mai ales în zilele în care canicula face aerul irespirabil.

Cu un raport calitate-preț bun, aceste aparate de aer condiționat sunt ideale pentru orice locuință și sunt economice, clasa energetică fiind A+ și A++. O decizie înțeleaptă pentru orice familie care ține la confortul său, indiferent de perioada din an.

Aer conditionat inverter Nordstar
Aer conditionat inverter Nordstar

Ca orice aparat de aer condiționat adaptat noilor tendințe de pe piață, el dispune de funcția inverter, adiă este capabil să-și modifice singur capacitatea de răcire a aerului, în funcție de temperatura optimă setată, ceea ce duce la costuri energetice reduse. Mai multe detalii despre funcția inverter găsiți aici.

Dar un aparat de aer condiționat nu are doar avantajul de a răci temperatura din cameră. Gama Nordstar, pe lângă calitatea foarte bună a construcției sale, oferă următoarele avantaje:

  • are un program special pentru noapte, prin care temperatura este adaptată în funcție de necesitățile de confort pentru un somn odihnitor;
  • distribuția aerului în încăpere este multidimendională, ceea ce înseamnă că aerul este dispersat în mod egal în cameră, pentru ca temperatura să fie una uniformă, oriunde te-ai afla;
  • este un bun dezumidificator: te scapă de umiditatea din casă, fără a modifica temperatura ambientală;
  • împrospătează aerului din încăpere cu ajutorul unui filtru catalizator rece care absoarbe mirosurile neplăcute.

Dacă toate aceste avantaje încă nu v-au convins, aflați că acest aparat este și silențios, nivelul de zgomot fiind de 37 dB.

După cum spuneam, prețurile de achiziție pentru aparatul de aer condiționat inverter Nordstar nu sunt mari în raport cu toate avantajele pe care acest aparat le aduce. Prețurile se diferențiază în funcție de puterea pe care o alegeți: de la 9000 la 24000 BTU. Toate aspectele deja menționate, precum și designul elegant al aparatului, cu un afișaj electronic modern și discret, fac ca aparatele de aer condiționat de la Nordstar să fie printre cele mai bine cotate de pe piață.

Noi vă punem la dispoziție oferta noastră de aparate Nordstar, aici.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor. Pentru alte lămuriri, ne găsiți și pe pagina noastră de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele de climatizare achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Comercial: 0745 086 450
Service (urgențe): 0736 382 138/ 0730 591 356 / 0730 591 352
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450