Contactează-ne: 0745 086 450
0

Nu ai niciun produs în coș.

Aer condiționat cu montaj inclus – descoperă oferta Rotherm Grup

Ești în căutarea unui aer condiționat cu montaj inclus? Rotherm Grup ți-a pregătit oferta verii*: cumpără aparat de aer conditionat Gree Pulsar 12000 BTU cu montaj în Iași și kit de instalare 3 metri incluse în preț, la 3.410 lei.

Vara asta te poți bucura de unul dintre cele mai bune aparate de aer condiționat de pe piață, produs de compania chineză Gree (producător de AC-uri de renume mondial). Gama de unități Pulsar încorporează tehnologii avansate, precum generatorul Cold Plasma+, filtrul Catechin si functia “I feel“.

aer conditionat cu montaj

Aer condiționat cu montaj inclus

Rotherm Grup oferă serviciul de montaj aer condiționat în Iași pentru toate aparatele achiziționate din magazinul nostru online. Acest serviciu costă, în momentul actual, 1000 lei. Însă, dacă achiziționezi AC-ul Gree Pulsa 12000 BTU, beneficiezi de acest serviciu GRATUIT și, bonus, oferim și kitul de instalare de 3 m.

Avantajele de a deține aparatul de aer condiționat Gree Pulsar

Cu ajutorul aparatului de aer condiționat Gree Pulsar, nu te vei bucura doar de un aer răcăros în zilele caniculare, dar și de unul mai curat/purificat. Generatorul Cold Plasma+ realizează purificarea și dezodorizarea aerului din cameră. Adio, bacterii: într-o singură oră obții o rată de sterilizare de 93%. Avantajele funcţiei sunt:

  • purificarea aerului;
  • distrugerea microorganismelor;
  • eliminarea mirosurilor neplăcute;
  • inhibarea electricității statice;
  • îmbogățirea aerului cu molecule de apă.

Ușor de curățat și igienizat. Filtrul integrat, poziționat în partea superioară a unității interioare, blochează praful și impuritățile grosiere din aer. Este urmat de un al doilea filtrul, care elimină particulele fine, dar are și efect antibacterian. Datorită designului ingenios, filtrul poate fi demontat și curățat/igienizat cu ușurință. Grila de evacuare a aerului se închide complet, împiedicând, în mod eficient, intrarea prafului la interior.

Cu ajutorul funcției I Feel, te vei asigura că menții temperatura la valorile dorite. Telecomanda transmite automat aparatului de aer condiționat, la fiecare 10 minute, nivelul detectat al temperaturii ambientale, pentru a crește nivelul de confort.

După cum vezi, ar fi păcat să ratezi această ofertă la aer condiționat cu montaj inclus. Pentru detalii ne poți suna la 0745 086 450! Pentru a fi la curent cu noutățile, serviciile și produsele noastre, urmăriți-ne și pe pagina de facebook.

Preturile afisate pe site site contin T.V.A.

Despre Rotherm Grup

Rotherm Grup ofera beneficiarilor consultanta tehnica si furnizeaza echipamente termice pentru incalzirea si climatizarea spatiilor, precum si echipamente pentru tratarea apei. Pe de alta parte, Rotherm Grup pune in practica o politica de preturi care vine in sprijinul cerintelor clientului, totodata punand la dispozitia beneficiarului stocuri permanente, montaj si service pentru echipamentele achizitionate.

Certificari

Informatii contact

SC ROTHERM GRUP SRL
Adresa: Iași, Blvd. C A Rosetti nr. 1, bloc 304, Tr. II, parter, cod postal 700141
CUI: RO 13499191
Registrul comertului: J 22/825/2000
Punct de lucru Iași: 0745 086 450
Punct de lucru București: 0723 285 564
Site: www.rotherm.ro
Email: office@rotherm.ro
Service: razvan.pencu@rotherm.ro
Comercial și Montaj: 0745086450